VIDEO ­čÄŽ Rectificare aprobat─â. Autorit─â╚Ťile ploie╚Ötene au rezolvat problema salariilor la TCE ╚Öi SGU, dar au descoperit una nou─â

VIDEO ­čÄŽ Rectificare aprobat─â. Autorit─â╚Ťile ploie╚Ötene au rezolvat problema salariilor la TCE ╚Öi SGU, dar au descoperit una nou─â
La o zi după ce proiectul fusese respins, Consiliul Local Ploiești a aprobat joi rectificarea de buget care asigură plata salariilor la TCE și SGU (Foto: captură video)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

RECTIFICARE BUGET PLOIESTI La o zi dup─â ce proiectul fusese respins, Consiliul Local Ploie╚Öti a aprobat joi rectificarea de buget care asigur─â plata salariilor la TCE ╚Öi SGU. ├Äntre timp, pentru administra╚Ťia local─â a ap─ârut o alt─â problem─â, o notificare de plat─â de la firma de consultan╚Ť─â care s-a ocupat de preg─âtirea proiectelor europene.

Propunerea de rectificare a bugetului Ploie╚Ötiului fusese respins─â, miercuri, de forul legislativ local. Joi, un proiect aproape identic a fost pus din nou ├«n dezbaterea Consiliului Local, iar de data aceasta a trecut. Fa╚Ť─â de forma ini╚Ťial─â, consilierii PNL au propus un amendament ├«n timpul ╚Öedin╚Ťei, prin care alocarea c─âtre SGU a fost redus─â de la 1,2 la 1,1 milioane de lei. Totodat─â, a fost eliminat─â ╚Öi o alocare de 100.000 de lei, care, potrivit explica╚Ťiilor primarului Andrei Volosevici, fusese propus─â ├«n urma unei notific─âri de plat─â primite de la Intergroup Engineering, firma de consultan╚Ť─â care s-a ocupat de preg─âtirea proiectelor europene de mobilitate urban─â.

RECTIFICARE BUGET PLOIESTI Astfel, în urma acestei rectificări, SGU primește 1,1 milioane de lei de la bugetul Ploieștiului, iar TCE 1 milion. În ambele cazuri, alocările erau așteptate pentru asigurarea fondurilor de salarii.

RECTIFICARE BUGET PLOIESTI O nou─â rectificare a bugetului local ar urma s─â fie dezb─âtut─â s─âpt─âm├óna viitoare, ├«n ╚Öedin╚Ťa ordinar─â pe octombrie a Consiliului Local Ploie╚Öti. Aceasta este programat─â pe data de 31 octombrie.

Image