VIDEO | Termenul de finalizare pentru "podul de lemn" a ajuns în septembrie. Primarul a mers azi în inspecţie

VIDEO | Termenul de finalizare pentru "podul de lemn" a ajuns în septembrie. Primarul a mers azi în inspecţie

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a mers joi în inspecţie pe şantierul pasajului rutier peste calea ferată de lângă Gara de Sud, care urmează să ia locul aşa-zisului "pod de lemn". Edilul a anunţat că termenul de finalizare este în luna septembrie.

Pe pagina oficială de Facebook a lui Adrian Dobre a apărut şi o filmare din timpul vizitei, în care se vede că mare parte din suprastructura podului este deja adusă pe şantier şi montată. "Conform graficului și contractului, termenul de finalizare este 1 septembrie 2020", a fost mesajul care a însoţit imaginile. Interesant este că, acum câteva luni, tot primarul spunea că lucrările ar trebui finalizate în luna mai, adică undeva cam prin această perioadă, nu în septembrie, anunţând la acel moment că intenţia era ca după darea în folosinţă a noului pod să înceapă şi lucrările la pasajele subterane din Bariera Bucureşti.

Lucrările în cadrul acestui contract de circa 28 de milioane de lei au început în decembrie 2018, cu demolarea vechiului "pod de lemn", urmată, începând din 2019, de partea propriu-zisă de construire.

Image
Image
Image