Comuna Blejoi | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

               Comuna Blejoi, Judetul Prahova titularul proiectului „RETELE DE CANALIZARE MENAJERA SI PLUVIALA PE PARTEA STANGA A STRAZII TELEAJENULUI” SAT PLOIESTIORI, COMUNA BLEJOI, JUDETUL PRAHOVA, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia de Mediu Prahova de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „RETELE DE CANALIZARE MENAJERA SI PLUVIALA PE PARTEA STANGA A STRAZII TELEAJENULUI”, SAT PLOIESTIORI, COMUNA BLEJOI, JUDETUL PRAHOVA”, propus a fi amplasat in Comuna.Blejoi, sat Ploiestiori, Judetul Prahova.
  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.
 Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image