fbpx

COMUNA BRAZI

COMUNA BRAZI titular al proiectului “EXTINDERE ILUMINAT PUBLIC IN SATUL NEGOIESTI”,  anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI PRAHOVA, de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “EXTINDERE ILUMINAT PUBLIC IN SATUL NEGOIESTI”,  propus a fi amplasat in judetul Prahova, comuna Brazi, sat Negoiesti, str.DJ140.

  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.