COMUNA COCORASTII MISLII | INFORMARE

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

          Aceasta informare este efectuată de COMUNA COCORASTII MISLII, cu sediul in comuna Cocorastii Mislii, sat Cocorastii Mislii, strada Eroilor, nr. 121, judetul Prahova, ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRATIA NATIONALA APELE ROMANE, ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA BUZAU – IALOMITA, SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APELOR PRAHOVA Avizul  de Gospodărire a Apelor, sau pentru realizarea lucrărilor ASIGURAREA INFRASTRUCTURII PENTRU TRANSPORTUL VERDE – PISTE PENTRU BICICLETE LA NIVEL LOCAL / METROPOLITAN; IN CADRUL UAT COCORASTII MISLII, amplasate în comuna Cocorastii Mislii, judetul Prahova.

          Aceasta investiţie este noua.

          Ca urmare a executarii  acestei investitii nu vor rezulta  ape uzate.

          Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile <LLNK 11996   107 10 201   0 25>Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

          Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

          Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Comuna  Cocorastii Mislii,  strada Eroilor, nr.121, persoana de contact  Alexandru Daniel, numar  de telefon 0743 331 446  după data de 07.07.2023.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image