fbpx

COMUNA SECARIA

COMUNA SECARIA, titular al proiectului REABILITAREA DRUMURILOR LOCALE DIN COMUNA SECARIA – STR. SAFTESTI, STR. NEGROI, STR. ALDESTI SI STR. LUNCA LACULUI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de incadrare de catre APM PRAHOVA in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluarea adecvata, fara evaluare a impactului pentru proiectul REABILITAREA DRUMURILOR LOCALE DIN COMUNA SECARIA – STR. SAFTESTI, STR. NEGROI, STR. ALDESTI SI STR. LUNCA LACULUI, propus a fi amplasat in comuna Secaria, judetul Prahova, str. Saftesti, str. Negroi, str. Aldesti si str. Lunca Lacului, T31, UTR 1, UTR 2 si UTR 5, UTR 6.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M PRAHOVA din strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 306, Ploiesti, de LUNI - VINERI intre orele 9 -13:00, precum si la  urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro/.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.