Comuna Valea Calugareasca | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Comuna Valea Calugareasca titulara al proiectului“Executie foraj alimentare cu apa in comuna Valea Calugareasca”,  anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia de Protectia Mediului Prahova, de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra mediului  Executie foraj alimentare cu apa in comuna Valea Calugareasca,  obiectiv amplasat în comuna Valea Călugărească, sat Valea Poienii, județul Prahova.

   Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

    Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

 

 

Image