fbpx

GALESU IONUT

GALESU IONUT titular al proiectului, CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SELF SERVICE, AMENAJARE ACCES, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, BAZIN COLECTARE APE UZATE,  IMPREJMUIRE SI ORGANIZARE DE SANTIER, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SELF SERVICE, AMENAJARE ACCES, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, BAZIN COLECTARE APE UZATE, IMPREJMUIRE SI ORGANIZARE DE SANTIER, propus a fi amplasat în sat BABA ANA, com. BABA ANA, T14, P A121/1, nr. cad. 23349, jud PRAHOVA.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, Strada Ghe.Gr. Cantacuzino Nr. 306, Jud. Prahova, în zilele de Luni, Miercuri - Vineri între orele 09.00 - 13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/.

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.