HIDRO PRAHOVA S.A. | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

HIDRO PRAHOVA S.A. titular al proiectului Extindere Retea Alimentare cu apa in comuna Baba Ana, jud. Prahova, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia Nationala de Protectia Mediului, Prahova in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, fara evaluarea impactului asupra corpurilor de apa, pentru proiectul Extindere Retea Alimentare cu apa in comuna Baba Ana, jud. Prahova propus a fi amplasat in Comuna Baba Ana, jud. Prahova.

  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Pahova din str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, Ploiesti in zilele de luni, miercuri, joi si vineri, intre orele 09-12, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 05.05.2023.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Image