fbpx

MAN CONSTRUCT & CO SRL

MAN CONSTRUCT & CO SRL, titular al proiectului: “Decolmatarea albiei minore a râului Ialomița, prin exploatarea de nisipuri și pietrișuri”, perimetrul Aval Podul Văleni,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei <etapei de încadrare> de către A.P.M. Prahova, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, pentru proiectul: Decolmatarea albiei minore a râului Ialomița, prin exploatarea de nisipuri și pietrișuri, perimetrul Aval Podul Văleni, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Poienarii Burchii, in albia minoră a râului Ialomița, judeţul Prahova.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează  pot fi consultate la sediul APM Prahova din Ploieşti, str. Gh. Gr. Cantacuzino,  nr 306, în zilele de luni, miercuri, joi între orele 900-1500 și vineri între orele 900-1200, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 10.08.2022.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.