fbpx

Primaria comunei Baba Ana

Primaria comunei Baba Ana titular al proiectului  “STUDIU  DE FEZABILITATE  SI CONSTRUIRE  PENTRU OBIECTIVUL EXTINDERE  RETEA  DE CANALIZARE SAT BABA ANA, SAT CONDURATU, SAT CIRESANU, COMUNA BABA ANA,  JUDETUL PRAHOVA”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre autoritatea competenta pentru protectia mediului  Prahova, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului  pentru proiectul “STUDIU  DE FEZABILITATE  SI CONSTRUIRE  PENTRU OBIECTIVUL  EXTINDERE  RETEA  DE CANALIZARE SAT BABA ANA, SAT CONDURATU, SAT CIRESANU, COMUNA BABA ANA,  JUDETUL PRAHOVA”.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str Gh. Gr. Cantacuzino nr. 306, in zilele de luni – vineri, intre orele 9-13, precum si la adresa de internet http://apmph.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta comentarii /observatii la incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii  anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.