ROMCIM SA

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

ROMCIM SA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei erapei de incadrare de catre APM, se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului proiectul  “Realizarea unui bazin piscicol cu exploatare de aggregate minerale – perimetrul Costesti – 39341 mp, comuna Costestii din Vale, judetul Dambovita”, propus a fi amplasat in comuna Costestii din Vale, judetul Dambovita.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Dambovita din calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-14, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmdb.anpm.ro.

          Publicul interesat poate inainte comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image