S.C. ADSO STAR CONSTRUCT S.R.L. | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

 S.C. ADSO STAR CONSTRUCT S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALA DE PRODUCTIE TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU, SEDIU ADMINISTRATIV,  IMPREJMUIRE TEREN, PARCARE, PLATFORME BETONATE, AMENAJARE ACCES, UTILITATI, BRANSAMENTE,ORGANIZARE DE SANTIER, propus a fi amplasat in Jud. Prahova, Com. Barcanesti, Sat Tatarani, T20, titular S.C. ADSO STAR CONSTRUCT S.R.L..

  1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  2.Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova.

Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta pana la data de 26.05.2023 in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

 

 

 

 

Image