fbpx

S.C. ALTERNATIVE FUELS ROMANIA S.R.L

S.C. ALTERNATIVE FUELS ROMANIA S.R.L.,  titular al CONSTRUIRE PLATFORME BETONATE, SOPROANE (COPERTINE) METALICE PENTRU DEPOZITARE DESEURI PERICULOASE SI NEPERICULOASE anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către  APM Prahova, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul CONSTRUIRE PLATFORME BETONATE, SOPROANE (COPERTINE) METALICE PENTRU DEPOZITARE DESEURI PERICULOASE SI NEPERICULOASE,  propus a fi amplasat în com. ALBESTI-PALEOLOGU, sat ALBESTI-PALEOLOGU, nr. 219  nr. cad. 20010; jud. PRAHOVA.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti str Gh Gr. Cantacuzino nr. 306  in zilele de luni-vineri intre orele 9-13 sau la adresa de internet sau pe site-ul http://apmph.anpm.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.