fbpx

S.C. BUILDINGS DEVELOPMENTS S.R.L.

S.C. BUILDINGS DEVELOPMENTS S.R.L. titular al proiectului CONSTRUIRE HALĂ DEPOZITARE ȘI SPAȚII ADMINISTRATIVE, ANEXE TEHNICE, PUȚ FORAT, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI, AMENAJARE INCINTĂ, ÎMPREJMUIRE ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM PRAHOVA din Ploiești de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALĂ DEPOZITARE ȘI SPAȚII ADMINISTRATIVE, ANEXE TEHNICE, PUȚ FORAT, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI, AMENAJARE INCINTĂ, ÎMPREJMUIRE ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER, propus a fi amplasat in comuna ARICEȘTII RAHTIVANI, sat ARICEȘTII RAHTIVANI, nr. Cadastral 26201 (tarla T70, parcela A383/40, A383/41, A383/14) și Mun. Ploiești, DN72.

  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.