S.C. CARMISTIN TRADING S.R.L.

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

S.C. CARMISTIN TRADING S.R.L. cu sediul in comuna Cuza Voda, sat Ceacu, f.n., clndirea C5, judetul Calarasi, in baza prevederilor O.U G. nr. 195/2005 cu modificarile si completarile ulterioare si a 0 M. nr. 818/2003 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta publicul interesat privind organizarea unei Dezbateri publice privind Solicitarea de obtinere a Autorizatiei de Mediu pentru activitatea: Ferma de crestere si ingrasare suine (incadrata la punctul 6.6 (b), Anexa 1 din Legea nr. 278/2013), cu amplasamentul in oras Urlati, str. Socului, nr. 1A, judetul Prahova.

Dezbaterea va avea loc la sediul Primariei Urlati  in data de 06.03.2023 cu incepere de la ora 13,00.

Informatii privind impactul potential asupra mediului al activitatii pentru care se solicita obtinerea Autorizatiei Integrate de Mediu pot fi consultate in timpul programului de lucru la sediul APM PRAHOVA str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 306 de luni pana joi intre orele 9-15 si vineri intre orele 9-13.

Observatiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc in scris la sediul APM PRAHOVA, str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 306, sau electronic la adresa de email APM PRAHOVA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 3.03.2023.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image