fbpx

S.C. DEVERO IMPEX S.R.L.

S.C. DEVERO IMPEX S.R.L. titular al proiectului CONSTRUIRE SEDIU ADMINISTRATIV SI MAGAZIE (P+Ep);  ALEI PIETONALE SI UTILITATI  anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către  APM Prahova, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul CONSTRUIRE SEDIU ADMINISTRATIV SI MAGAZIE (P+Ep);  ALEI PIETONALE SI UTILITATI,  propus a fi amplasat în com. ARICESTII-RAHTIVANI, sat STOENESTI nr 25A

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti str Gh Gr Cantacuzino nr. 306 in zilele de luni-vineri intre orele 9-13 sau la adresa de internet sau pe site-ul http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.