S.C. DUTCH TRADING INTERNATIONAL S.R.L. | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

 S.C. DUTCH TRADING INTERNATIONAL S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de a se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: CONSOLIDARE, EXTINDERE SI DOTARE GRAJDURI EXISTENTE C3, C4, C5, C6 SI CONSTRUIREA A DOUA COPERTINE UTILAJE AGRICOLE, propus a fi amplasat in orasul Mizil, str. Abatorului, nr. 1A, judetul Prahova.

1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

2.Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova

Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image