fbpx

S.C. ENGIE ROMANIA S.A PRIN SC ERGITY SISTEM S.R.L.

S.C. ENGIE ROMANIA S.A PRIN SC ERGITY SISTEM S.R.L. titular al proiectului “Reabilitare retea distributie gaze naturale RP in comuna Paulesti cu conducte si instalatii de racordare MP din PE100, SDR11 pe str. DJ102/Calea Unirii, DJ115/str.Parcului, DC/str.Independentei, Campului, Tineretului, Sperantei, Aleea Toamnei, Veche, Vilelor, Dumbrava, Crinului, Margaritarelor, Radu Buzescu, Sfintii Arhangheli, Movila Vulpii si DE662,DE665 din sat Paulestii Noi, Paulesti si Gageni, com Paulesti, judetul Prahova’’, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, de catre APM Prahova, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului de a nu se supune evaluarii adecvate si de a nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Reabilitare retea de distributie gaze naturale, propus a fi amplasat in localitatea Paulesti,Paulestii Noi si Gageni, judetul Prahova.

 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.