S.C. ENGIE ROMANIA S.A. PRIN SC ERGITY SISTEM S.R.L.

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

S.C. ENGIE ROMANIA S.A. PRIN SC ERGITY SISTEM S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Prahova, de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “EXTINDERE CONDUCTA DISTRIBUTIE GAZE NATURALE si bransamente aferente”, propus a fi amplasat in Loc. URLATI, str. ARIONESTII NOI, nr.52A, judeţul PRAHOVA.

  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image