Image

S.C PIK DEVELOPMENT IMPEX S.R.L. | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

  S.C PIK DEVELOPMENT IMPEX S.R.L. titular al proiectului „DESFIINTARE CONSTRUCTII ANEXA (C1, C2, C3, C4, C7) SI CONSTRUCTIE INDUSTRIALA C8; MODERNIZARE SI EXTINDERE CONSTRUCTII C5 SI C6, PENTRU REALIZAREA UNUI MAGAZIN DE BRICOLAJ, CU SERVICII COMPLEMENTARE SI SERVICII MEDICALE; IMPREJUMIRE PARTIALA, AMPLASARE TOTEMURI, REALIZARE PARCARE; ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, BRANSAMENTE UTILITATI”, propus a fi amplasat in PLOIESTI, str.  PIATA 1 DECEMBRIE 1918, nr. 1, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului, de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image