SC ALLTUR SRL | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

  SC ALLTUR SRL, titular al proiectului CONSTRUIRE COMPLEX TURISTIC SI SISTEMATIZARE TEREN PE ORIZONTALA SI VERTICALA, 5 VILE P+1E, 1 CORP ADMINISTRATIV, TEREN SPORT MULTIFUNCTIONAL ZONA AGREMENT, FOSA SEPTICA ECOLOGICA, AMENAJARE TEREN, AMENAJARE ALEI PIETONALE SI AUTO, BRANSAMENTE UTILITATI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM PRAHOVA,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE COMPLEX TURISTIC SI SISTEMATIZARE TEREN PE ORIZONTALA SI VERTICALA, 5 VILE P+1E, 1 CORP ADMINISTRATIV, TEREN SPORT MULTIFUNCTIONAL ZONA AGREMENT, FOSA SEPTICA ECOLOGICA, AMENAJARE TEREN, AMENAJARE ALEI PIETONALE SI AUTO, BRANSAMENTE UTILITATI, propus a fi amplasat JUD. PRAHOVA, COM. VALEA DOFTANEI, SAT TREISTENI, STR. PCT. POIANA MARE.

  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

 

Image