fbpx

COMUNA PUCHENII MARI

Aceasta informare este efectuată de: SC ETOS CONSTRUCT SRL, Ploiesti, str. Eroilor, nr. 72, Telefon 0722247433, ce intenţionează să solicite de la AN Apele Romane, SGA Ploiesti aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii de evacuare ape epurate localizat în Com. Puchenii Mari, sat Miroslavesti, Jud. Prahova pentru realizarea lucrărilor de prelungire a conductei de evacuare (prin pompare) ape epurate de la SE, amplasate în satul Miroslavesti, Com. Puchenii Mari, Jud.Prahova.
Aceasta investiţie este noua.
Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent următoarele ape uzate: Q=7l/s, ce se vor evacua în raul Prahova după ce au fost epurate prin statie de epurare mecano-biologica (treapta mecanica, treapta biolgica si dezinfectie cu UV.
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completăril ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Primaria Comunei Puchenii Mari, Primar Negoi Constantin, Tel/fax:0244/477305, după data de 27.01.2023.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.