SC FLOCHEM INDUSTRIES SRL

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

SC FLOCHEM INDUSTRIES SRL titular al proiectului CONSTRUIRE HALE CU SEDIU ADMINISTRATIV, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, SPATII PARCARE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER, BRANSAMENTE SI UTILITATI anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM PRAHOVA,  de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,   in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALE  CU SEDIU ADMINISTRATIV, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, SPATII PARCARE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER, BRANSAMENTE SI UTILITATI propus a fi amplasat in comuna Barcanesti, sat Tatarani, nr. cadastral 28395. 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image