fbpx

SC LIFE STYLE SPORT SRL

SC LIFE STYLE SPORT SRL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICA AMENAJARE SPATII PARCARE, SISTEMATIZARE SI IMPREJMUIRE TEREN, ORGANIZARE ȘANTIER, BRANSAMENTE UTILITATI propus a fi amplasat in SINAIA, STR. PUSTNICULUI NR. 127, JUD PRAHOVA, titular SC LIFE STYLE SPORT SRL

  1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

  2.Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova.

Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta pana la data de 17.12.2022 in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.