fbpx

SC PROIECTECH CONSTRUCT SRL

Aceasta informare este efectuata de: SC PROIECTECH CONSTRUCT SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Ciresoaia, nr. 2, sector 1, tel. 031.102.30.69, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa Buzau-Ialomita – Sistemul de Gospodarire a Apelor Prahova aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrarilor “Drum betonat interior si sistem de colectare/evacuare ape pluviale in cazarma 455 Targsoru Nou”, cod lucrare 2019-I-455 Drum, cu amplasamentul in intravilanul localitatii Targsoru Nou, Comuna Ariceşti Rahtivani, judetul Prahova, incinta cazarmii 455 Targsoru Nou, U.M. 01991

Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate pluviale, ce se vor evacua in canalul Leaot aflat in administrarea ANIF, dupa ce au fost preepurate prin intermediul unui separator de hidrocarburi. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa: str. Ciresoaia, nr. 2, sector 1, Bucuresti, tel. 031.102.30.69 dupa data de 16.05.2022.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.