Image

SC WEST PARK DEVELOPMENT SRL | Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

SC WEST PARK DEVELOPMENT SRL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONTINUARE LUCRARI AUTORIZATE CU AC 88/4.07.2013 PENTRU EXTINDERE, MANSARDARE, RECOMPARTIMENTARE PAVILION TEHNIC, CONSTRUIRE ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, SPATII PARCARE SI UTILITATI IN INCINTA FOSTEI SC INTEX PAULESTI, CORP C2 (C14) SI CU MODIFICARI SI SCHIMBARE FUNCTIONALA IN SPATII ADMINISTRATIVE, propus a fi amplasat in COMUNA PAULESTI, SAT PAULESTII NOI, STR. PRINCIPALĂ NR. 1, JUD. PRAHOVA, titular SC WEST PARK DEVELOPMENT SRL.
  1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.
  2.Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova.
Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta pana la data de 13.07.2023 in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image