fbpx

UAT Balta Doamnei

UAT Balta Doamnei, titular al proiectului “AMENAJARE  SANTURI  PLUVIALE SI CONSTRUIRE PODETE ACCES CURTI”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.PRAHOVA, de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “AMENAJARE  SANTURI  PLUVIALE SI CONSTRUIRE PODETE ACCES CURTI’’ propus a fi amplasat in comuna Balta Doamnei, sat Bara, judet Prahova.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.