fbpx

UAT Maneciu

UAT Maneciu, titular al proiectului “CONSTRUIRE CRESA MARE – PROIECT TIP” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. PRAHOVA de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ‘CONSTRUIRE CRESA MARE – PROIECT”, propus a fi amplasat in comuna Maneciu, sat Maneciu Ungureni, judet Prahova.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.