Joi, 01 August 2019 15:03

FILM4FUN:  Patru zile de umor de calitate, la Sinaia, începând din 1 august

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi începe, la Sinaia, o nouă ediție a Festivalului Internațional de Film FILM 4 FUN. Până pe 4 august, stațiunea prahoveană devine capitala umorului de calitate, propunându-le participanților la eveniment o întâlnire cu producții și nume mari ale cinematografiei românești și nu numai.

Pentru prima dată, festivalul va include și o competiție de scurtmetraj de comedie internațională.

"Festivalul Film 4 Fun este un festival cu si despre comedie care are uși deschise pentru toată lumea, cu INTRARE LIBERA!

În acest an dăm drumul la competiție! Ediția XI a festivalului aduce, în premieră, competiția de filme de scurtmetraj de comedie internațională! Un juriu internațional format din personalități marcante ale industriei cinematografice din Croația, Ungaria și România va decide câștigătorii filmelor selecționate din: Olanda, Spania, Italia, U.S.A., Rusia, Germania, Macedonia, Kenia și România.

-Proiecțiile filmelor vor avea loc la Cazino Sinaia și Cinema Carpaţi.

-În prima seară va fi spectacolul de teatru «Buzunarul cu pâine» de Matei Vișniec în regia lui Alex Bogdan.

-Parcul «Ghica» din centrul orașului va fi gazda concursului de cultură cinematografică, urmat de spectacolul «Street Dance» interpretat de trupa Midnight Pearls.

-Centrul Cultural «Carmen Silva» va găzdui o proiecție de film pentru copii, urmată, pentru prima dată în Festivalul Film4Fun, de un atelier de benzi desenate susținut de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu.

-O expoziție de fotografii din arhiva personală a actorilor Ion Dichiseanu și Florin Zamfirescu va fi expusă în holul Cazinoului Sinaia", au anunțat organizatorii.

În acest an, festivalul îl va avea în prim plan pe Ion Dichiseanu, în cadrul evenimentului maestrului urmând să-i fie decernat trofelul "Film4Fun" pentru întreaga carieră.

Programul complet al festivalului poate fi consultat aici.

Sursa foto: film4fun.ro

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.