Miercuri, 02 Octombrie 2019 15:30

Două geluri de duș comercializate în rețeaua de magazine Kaufland, retrase de urgență de la vânzare din cauza numărului mare de bacterii

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml, se arată într-un anunț citat de Mediafax.

Măsura a fost adoptată deoarece, în cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene.

Kaufland a retras de la vânzare produsele respective, iar clienţii care le-au achiziţionat sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.