Vineri, 22 Noiembrie 2019 15:17

Specialiștii sibieni de la PEFOC încălzesc România cu șeminee de calitate premium

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Focul ademenitor și căldura specifică unui semineu pe lemne este una dintre cele mai confortabile experiențe pe care le poți trăi în intimitatea propriului cămin, mai ales când te poți bucura de aceasta în compania familiei, prietenilor dragi sau persoanei iubite. Serile înghețate de iarnă, petrecute la adăpostul primitor al unui șemineu sunt incomparabile și vor deveni cu siguranță momente speciale, numai bune de pus în albumul cu amintiri ale familiei tale. Totuși, nu de puține ori, construirea și montajul șemineului perfect, poate deveni o treabă complicată, generatoare de stres și frustrări, dacă nu o faci ca la carte și cu asistența potrivită. Iată de ce, specialiștii de la PEFOC ne spun la ce trebuie să fim atenți atunci când ne-am hotărât să construim un șemineu pentru casa noastră:

  1. Încearcă să reziști tentației de a cumpăra cele mai ieftine materiale de pe piață. Dacă te bazezi pe reflexul de a alege doar produse la prețuri cât mai mici, îți garantăm că cel puțin în cazul construcției unui șemineu, această strategie va eșua pe termen mediu și lung. Ai toate “șansele” să te lovești frecvent de probleme de funcționalitate și randament, pe măsura trecerii timpului, toate acestea putând să culmineze chiar și cu necesitatea refacerii totale a șemineului în care ai investit deja o sumă importantă de bani. Pe lângă aspectele legate de funcționalitate, nu trebuie să omitem nici că utilizarea materialelor improprii sau de calitate inferioară îți pot pune în pericol siguranța casei și familiei tale. Așadar, raportul calitate-preț trebuie să fie întotdeauna unul realist, astfel vei reuși să faci cea mai bună alegere încă de la început, fără să te lovești de alte cheltuieli ulterioare.
  2. Apelează la specialiști cu experiență. Conduși de aceeași dorință de a economisi bani, mulți dintre clienți vor risca succesul proiectului lor, apelând la rude, vecini sau prieteni pentru o mână de ajutor. Profesioniștii adevărați așa cum sunt și cei din echipa PEFOC, sunt calificați să construiască un șemineu sau să monteze în deplină siguranță un cos fum, mai ales că pe lângă serviciile prestate, aceștia îți vor oferi și garanția lucrării pe care o efectuează. Așadar, dacă îți dorești un șemineu trainic, îți recomandăm să cauți ajutorul unui profesionist care să-și poată dovedi abilitățile cu un portofoliu vast.
  3. Consultă-te înainte să te apuci de treabă. Alege un specialist care să îți ofere informații corecte și complete. Un mare avantaj în alegerea unor adevărați profesioniști este că aceștia îți vor oferi toate informațiile pe care trebuie să le știi legat de construirea șemineului tău, precum: suprafața care trebuie încălzită, scopul principal al construirii, aspectul, funcționalitatea sau costurile - care sunt doar câteva aspecte pe care aceștia trebuie sa ți le prezinte pentru ca totul să meargă perfect și tu să fii în deplină cunoștință de cauză.

Dacă ești hotărât să alegi cea mai sigură cale pentru construirea șemineului tau, PEFOC îți stă la dispoziție cu o echipă completă de specialiști și cu o gamă largă de focare pentru șeminee de calitate premium verificată. Pe lângă gama de produse variate din universul soluțiilor de încălzire alternativă, îți vom oferi consultanță gratuită și sfaturi personalizate nevoilor familiei și locuinței tale. Contactează-ne și noi te vom ajuta, mai ales că ne deplasăm în orice oraș din țară, inclusiv dacă ești spre exemplu, în căutarea unui semineu braila.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.