Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 11:13

Trei persoane rănite, dintre care una grav, după un accident pe Centura de Est a Ploieştiului

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie şi doi bărbaţi au fost răniţi, sâmbătă dimineaţă, pe tronsonul din DN 1A care deserveşte Centura de Est a municipiului Ploieşti, după ce maşina în care se aflau a derapat, a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un gard.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 6.15, în dreptul localităţii Moara Nouă. În autoturism se aflau şapte persoane, cu vârste între 19 şi 34 de ani, trei dintre acestea fiind rănite şi necesitând transportul de urgenţă la spital. Cel mai grav a fost rănită o femeie de 34 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav şi a fost găsită în comă şi dusă la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Tot la Judeţean au mai ajuns un bărbat de 30 de ani, cu traumatism cranian şi traumatism la antebraţul drept, şi un bărbat de de 31 de ani, cu răni în zona abdomenului şi a mâinii stângi, a anunţat Serviciul de Amgulanţă Prahova.

O tânără în vârstă de 20 de ani a suferit un traumatism cranian şi unul în zona hemitoracelui drept, însă a refuzat transportul la spital, a anunţat aceeaşi sursă.

Poliţia Prahova a precizat căaccidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi că traficul rutier pe Centura de Est a fost restricţionat timp de câteva zeci de minute în zona satului Moara Nouă.

(Foto: IPJ Prahova)

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.