Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 11:43

Accident cu trei maşini pe DN 1, la Floreşti. Două persoane au ajuns la spital

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două persoane au ajuns la spital, după un accident rutier produs sâmbătă, pe Drumul Naţional 1, în Prahova, la intersecţia cu drumul care duce în comuna Floreşti.

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, a anunţat ISU Prahova, care intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 51 de ani şi un bărbat de 62 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti, a mai transmis ISU Prahova.

Sensul de mers Ploieşti-Braşov al DN 1 a fost blocat în urma coliziunii, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.10, într-una dintre cele mai periculoase intersecţii din Prahova, cunoscută pentru numărul mare de incidente rutiere grave, care se produc de regulă în momentul în care şoferii veniţi de pe drumul fără prioritate încearcă să forţeze intrarea în drumul naţional. De altfel, Consiliul Judeţean Prahova promite de vreo doi ani că va construi aici un sens giratoriu, pentru a facilita accesul şi totodată a mai "tăia" din viteza celor care circulă pe respectiva porţiune a DN 1.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.