fbpx

Ion Iliescu, mesaj pentru colegii din PSD: "De ce criticaţi purtătorii de cască? Mie îmi sunt simpatici"

Image
Image

Fostul preşedinte Ion Iliescu i-a muştruluit pe colegii mai tineri din PSD care îl criticaseră pe Iohannis pe motiv că ar fi purtat cască în ureche în timpul unei manifestaţii electorale. "Mie îmi sunt simpatici purtătorii de cască", a transmis preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, amintind că, de-a lungul istoriei, a apelat de câteva ori la ajutorul unor purtători de cască.

"Concentraţi pe această campanie electorală şi pe meandrele concretului, reprezentanţii partidului s-au grăbit să îl critice pe Iohannis pentru că a purtat cască. Nu mi se pare un lucru rău. De ce criticaţi purtătorii de cască? Mie îmi sunt simpatici", a spus Ion Iliescu, la o discuţie cu câţiva dintre liderii actuali ai PSD.

În aceeaşi notă, potrivit unor surse de încredere din partid, fostul şef al statului i-a criticat şi pe strategii de campanie ai PSD care lansaseră un discurs în care afirmau că Iohannis e comunist. "Nea Nelu a fost foarte supărat, ne-a amintit, dacă mai era nevoie, că ideea, înaintea unui tur doi, e să criticăm adversarul, nu să-l lăudăm, i-a muştruluit pe cei care au lansat acel fake news", a povestit un participant la discuţie.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.