fbpx

Un prahovean care n-a dat "Skip" la reclama cu Alec Baldwin e acum miliardar

Un prahovean care n-a dat "Skip" la reclama cu Alec Baldwin e acum miliardar

Image
Image

"Sigur, sări peste acest anunţ... exact cum ai făcut şi la acţiunile Amazon sau Google şi Apple..." aşa începe un celebru anunţ pe care cu siguranţă l-am văzut cu toţii pe YouTube. De fapt, dacă e să fim sinceri, doar asta e partea pe care am văzut-o, pentru că fix în acel moment am apăsat cu toţii pe butonul "sări peste".

Ei bine, s-ar părea că un prahovean care s-a uitat până la final la reclama cu Alec Baldwin a devenit miliardar în doar câteva săptămâni, după ce a fost convins de anunţ să investească la bursă. Potrivit economiştilor, acesta ar fi doar unul dintre cei 12 oameni de pe toată planeta care au văzut reclama respectivă până la capăt, respectiv unul dintre cei numai patru care au şi jucat la bursă după vizionare.

Norocosul a povestit pentru persa locală cum s-a întâmplat totul. "Pusesem muzică la laptop, pe YouTube, şi la un moment dat am avut nevoie la baie, fix când se schimbau melodiile. A intrat reclama şi, practic, n-am mai apucat s-o opresc. Iniţial am fost nervos că iar a intrat reclamă, apoi m-am hlizit un pic că Alec Baldwin apare în multe reclame, mi-am zis că probabil e ca un fel de Andi Vasluianu al americanilor, apoi mi-am dat seama că nu am ce face şi că va trebui să ascult anunţul până la capăt. Până la urmă, tot răul spre bine!", a mărturisit prahoveanul, care, datorită averii fabuloase acumulate, a ajuns să fie poreclit de prieteni "Trump de Cărbuneşti".

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane sau instituţii reale este întâmplătoare şi regretabilă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.