Luni, 01 Iulie 2019 11:49

Consilierul primarului mai demisionează o dată, ca să ia şi primă de instalare la următoarea reangajare

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Consilierul personal al primarului pe probleme de strategii interne şi contraspionaj a demisionat recent, a încasat banii pentru concediul neefectuat, peste 10.000 de lei, apoi s-a angajat la loc, însă sursele noastre din administraţia locală anunţă că acesta şi-a menifestat regretele sincere pentru aplicarea acestei scheme. Nu de alta, dar acum, proaspăt reangajat, şi-a dat seama că a ratat şansa de a obţine şi o primă de instalare, la semnarea noului contract. Aşa că acesta încearcă mai nou să demisioneze încă o dată, în speranţa că va fi reangajat după câteva zile.

De fapt, sursele noastre anunţă că în următoarea perioadă va fi o serie mai extinsă de demisii şi reangajări după doar câteva zile, până când consilierul va obţine prima de instalare în funcţie, apartament de serviciu, bonuri de masă, telefon decontat de primărie şi maşină de serviciu. "Oamenii buni sunt greu de păstrat, trebuie bine motivaţi", s-a limitat să declare primarul.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.