Joi, 11 Iulie 2019 11:37

Un ploieştean care-a strivit 10 ţânţari în parc cere decont de la Primărie pentru dezinsecţia făcută

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Am făcut mai multă dezinsecţie în 20 de minute petrecute în parc cu băiatul meu decât aţi făcut voi tot anul", reclamă un ploieştean de 36 de ani care a transmis o cerere de decont către Primărie, după ce a strivit cel puţin zece ţânţari.

Cu autorităţile locale concentrate pe problema ridicării gunoaielor, cererea bărbatului vine să readucă în atenţia Primăriei un subiect ignorat în ultima vreme, cel al combaterii insectelor.

Ploieşteanul solicită acum să i se acorde fonduri de la bugetul local pentru dezinsecţia făcută, susţinând că are şi martori care pot confirma numărul impresionant de ţânţari ucişi. Deşi autorităţile s-au declarat impresionate de fapta acestuia, primarul declarând chiar că îi va acorda o diplomă de merit şi un certificat de consilier onorific, sunt toate şansele ca solicitarea de decont să fie blocată de Direcţia Economică, aceasta refuzând să dea viza de plată, sub pretextul că municipalitatea nu mai are de prin martie buget pentru dezinsecţie.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.