Miercuri, 30 Octombrie 2019 14:34

Îngrijorat că nu va fi reales, primarul dă probe de lucru la SGU | FOTO

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După sondajul care îl creditează cu un scor de 9% în preferinţele alegătorilor, primarul a început să îşi analizeze serios viitorul politic, îngrijorat că nu va câştiga un nou mandat la alegerile din 2020. N-a pierdut deloc vremea şi s-a orientat spre un post la SGU.

Oamenii care au trecut zilele acestea pe Bulevardul Castanilor au avut ocazia să îl vadă vopsind bănci şi curăţând mizeria din parcuri. Evident, fiind în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, mulţi au crezut că este vorba despre o acţiune de partid. Adevărul a ieşit abia acum la iveală, după ce surse din SGU au dezvăluit că, de fapt, primarul dădea o probă de lucru.

"S-a descurcat foarte bine la vopsit. Angajaţii noştri au nevoie de vreo două-trei cutii de vopsea la o bancă din parc, el a reuşit să vopsească mai multe bănci dintr-o singură cutie şi i-a mai şi rămas, nu ştim cum reuşeşte. Chiar am fost impresionaţi, dar vrem să-l mai testăm şi la alte servicii din cadrul societăţii noastre. Fiind înalt, următoarea probă de lucru o să fie la echipa de toaletări copaci", a dezvăluit unul dintre mulţii directori ai societăţii.

CITIŢI ŞI:

PSD-iştii îi propun primarului Ploieştiului să se facă ministru sau prefect: "Ar fi o ieşire elegantă dintr-un mandat dezastruos"

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă, iar fotografia este preluată de pe pagina de Facebook a PNL Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.