PAMFLET | 20 de detalii neaşteptate despre crearea zonelor metropolitane Ploieşti şi Câmpina

PAMFLET | 20 de detalii neaşteptate despre crearea zonelor metropolitane Ploieşti şi Câmpina

Marţi s-a aprobat în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca în Prahova să existe două zone de liberă circulaţie, asimilate practic zonelor metropolitane pentru Ploieşti şi Câmpina. Iată, însă, câteva detalii mai puţin cunoscute despre această procedură şi urmările ei:

---> Ne ducem la mare fără restricţii! Semnează şi tu petiţia ca Autostrada Soarelui să fie inclusă în „zona metropolitană Ploieşti”!

---> Strategii militari anticipează că, în două zile, Zona de liberă circulaţie Ploieşti va anexa Crimeea.

---> Au răsuflat uşuraţi! Zeci de mii de prahoveni s-au liniştit după ce li s-a explicat că includerea în zona metropolitană Ploieşti nu înseamnă că-l vor avea pe Dobre primar.

---> În Mitică Apostol, oamenii sunt sceptici: „Ni s-a mai promis asta şi la alegerile trecute, nu-i mai crede nimeni!”

---> Dublu standard. 30 de kilometri calculaţi de la Ploieşti s-au dovedit mai lungi decât 30 de kilometri calculaţi din Câmpina.

---> Scandal în două comune din Giurgiu! Sătenii cer să fie scoşi din zona metropolitană Ploieşti, de teamă c-o să le crească taxele şi impozitele locale!

---> După ce au ieşit din case pentru a reporni economia locală, mai mulţi pensionari din Ploieşti au luat un maxi-taxi şi s-au dus să repornească economia şi pe Valea Cricovului, dar s-au întors debusolaţi după ce-au aflat că în Urlaţi şi Plopu nu există Hale Centrale.

---> În mai puţin de o oră de la creare, Zona de liberă circulaţie Ploieşti a semnat un contract suspect pentru servicii de pază, prin încredinţare directă, şi încă unul pentru consultanţă la proiectele europene, plus un act adiţional de majorare a comisioanelor.

---> După ce-a băgat comuna în zona metropolitană, primarul din Podenii Noi le promite sătenilor că în următorul mandat bagă şi gaze.

---> Mimiu a ieşit oficial din zona metropolitană Ploieşti, după ce întreg cartierul a fost furat bucată cu bucată şi ascuns naiba ştie pe unde. Poliţia anchetează dispariţia.

---> Scandal în PSD Prahova, după ce un senator a cerut să aibă propria zonă metropolitană.

---> Au depus actele. Zona de liberă circulaţie Ploieşti ar putea intra în Schengen înaintea României.

---> Preţurile terenurilor din Strejnic şi Păuleşti au explodat, după ce localnicii au aflat că în zona lor metropolitană a fost acceptat şi un municipiu.

---> Cei care afirmă că Bucureştiul este doar un oraş de la periferia Ploieştiului acum sunt obligaţi prin lege să mai enumere încă 53 de localităţi când mai vor să facă gluma asta.

---> Când a aflat că face parte nu din una, ci din două zone metropolitane, un bărbat dintr-o comună din Prahova a promis că la vară îşi trage şi canalizare.

---> AFI a lansat deja o campanie publicitară, lăudându-se că brandurile de fashion vin în centru, nu în zona metropolitană.

---> Avocatul Poporului va contesta la CCR hotărârea: „Includerea comunei Colceag într-o zonă metropolitană încalcă principiul constituţional al separării oraşului de sat”.

---> Primarii unor comune bogate explică de ce până acum n-a fost aprobată oficial zona metropolitană: „Tot insistau cei de la Ploieşti să-i băgăm şi pe ei... Şi dacă am fi creat acest precedent, mâine-poimâine ne trezeam că vin şi alte primării sărace să se înscrie”.

---> Blocaj administrativ. Surse din Primăria Ploieşti spun că ne agităm degeaba, pentru că proiectul nu va primi viza de legalitate.

---> A scăpat de o corvoadă! Dacă mai rămânea câteva zile în libertate, evadatul Onorel ar fi fost nevoit să-şi facă declaraţie pe propria răspundere la trecerea între Podeni şi Şoimari.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi suntem convinşi că Podenii Noi şi Colceag sunt nişte localităţi minunate.

Image
Image
Image