Image

OMV PETROM SA Zona de Productie Muntenia

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Aceasta informare este efectuata de: OMV PETROM SA Zona de Productie Muntenia, cu sediul in mun. Ploiesti, str. Mihai Eminescu, nr. 7-9, jud. Prahova, ce intentioneaza sa solicite de la SGA Prahova, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrarilor de construire in cadrul proiectului: ”Amenajare careu foraj, foraj, echipare de suprafata, conducta, drum si L.E.A. la Sondele 261 P Tintea si 264 P Tintea, constructii cu caracter provizoriu pe durata contractelor de inchiriere ”, propus a fi amplasat in extravilanul Orasului Baicoi.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii, si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa SGA Prahova, Ploiesti, Strada Gh. Gr. Cantacuzino nr. 308.

 

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image