Adrian Dobre (PNL): PSD Prahova să își dea afară primarul pedofil din partid

Partidul Naţional Liberal reacţionează public după ce primarul comunei prahovene Şotrile, social-democratul Bogdan Davidescu, a fost condamnat penal, în primă instanţă, pentru pornografie infantilă. PNL Ploiești îi cere președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, să îl excludă imediat din partid pe edil.

„Este inadmisibil ca principalul partid de guvernământ să mai aibă, la această oră, în rândurile sale, un asemenea om. Toader să își facă ordine în propria grădină zoologică. Prahovenii merită mai mult decât ce oferă PSD”, a declarat președintele PNL Ploiești, Adrian Dobre, într-un comunicat de presă transmis vineri.

Conducerea PNL Ploieşti remarcă faptul că, în sentinţa dată de Tribunalul Prahova, care nu este definitivă, se vorbeşte despre suspendarea executării pedepsei şi despre posibilitatea ca inculpatul să efectueze muncă în folosul comunităţii tocmai la o unitate de învăţământ din comună, liberalii notând că "orice părinte este îngrozit de perspectiva ca primarul PSD-ist pedofil să își ispășească pedeapsa tocmai la grădinița sau la școala din Șotriie". "Dacă PSD Prahova nu îl exclude din rândurile sale, înseamnă că fac un nou pas spre iad, trecând de la stagiul de partid al infractorilor la cel de partid al pedofililor", se mai arată în comunicatul oficial.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Primarul din Șotrile, condamnat! A primit pedeapsă cu suspendare și a fost trimis să muncească la grădinița din comună

Reacția președintelui PSD Prahova, în cazul primarului din Şotrile: "Cred că e un fel de ceartă conjugală"

„În opinia mea, pedepsele pentru agresini sexuale asupra minorilor sunt prea blânde în comparație cu gravitatea faptelor și a sechelelor pe care le lasă, uneori pe viață, asupra copiilor și a famiilor acestora. Poate că majoritatea PSD-Alde din Parlament și Guvernul României, în loc să se ocupe de modificarea codurilor penale pentru a-l scăpa pe Dragnea de pușcărie, ar trebui să legifereze astfel încât asemenea animale să scape cu pedepse cu suspendare sau libere ca pasărea cerului”, a mai afirmat Adrian Dobre. "Dacă modificările Codului de Procedură Penală ar trece în forma mult discutatei ordonanțe de urgență a lui Tudorel Toader sau în varianta trecută în 2018 prin Parlament de majoritatea PSD-ALDE, probele care au condus la condamnarea primarului PSD-ist pedofil ar fi fost anulate", se încheie comunicatul PNL Ploieşti.

Image
Image
Image
Image
Image