ALEGERI 2020 | Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova: "A fost un vot mai mult politic decât pentru persoane"

ALEGERI 2020 | Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova: "A fost un vot mai mult politic decât pentru persoane"

Liderul PSD Prahova, Bogdan Toader, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat duminică, după închiderea urnelor de vot pentru alegerile locale, că reprezentanţii formaţiunii au motive de bucurie, reuşind să câştige mai multe primării conduse până acum de liberali. Totuşi, declaraţiile au fost ceva mai rezervate în privinţa luptei pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, unde primele rezultate paralele îl dau câştigător pe candidatul susţinut de PNL-USR-PLUS, Iulian Dumitrescu. "A fost mai mult un vot politic", a declarat Toader.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat l-a felicitat oficial pe Andrei Volosevici pentru victoria detaşată din Ploieşti, dând de înţeles că votul de aici a înclinat decisiv balanţa şi în privinţa calculelor pentru Consiliul Judeţean.

"Consider că a fost mai mult un vot politic decât un vot pentru persoane. Sunt foarte multe surprize, foarte mulţi candidaţi independenţi au reuşit să obţină rezultate bune, în mai multe localităţi importante, cum ar fi Câmpina, înţeleg că şi Valea Călugărească. Aşteptăm să strângem rezultatele din toate secţiile, sunt şi unele surprize plăcute pentru noi", a declarat Bogdan Toader. Acesta a dat şi câteva exemple de localităţi unde PSD a câştigat primăriile, enumerând Proviţa de Jos, Cocorăştii Colţ şi Drăgăneşti.

Image
Image
Image