ALEGERI 2020 | Surprize la vot în Câmpina şi Buşteni, în urma numărătorii paralele

ALEGERI 2020 | Surprize la vot în Câmpina şi Buşteni, în urma numărătorii paralele
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Numărătorile paralele efectuate de partidele politice în urma alegerilor locale din 27 septembrie arată mai multe surprize în Prahova, mai mari sau mai mici, în unele cazuri acestea depăşind chiar şi cele mai optimiste previziuni ale candidaţilor.

Liberalii au motive de bucurie în Prahova. Pe lângă victoria zdrobitoare din Ploieşti şi foarte probabila victorie a lui Iulian Dumitrescu la Consiliul Judeţean, PNL a reuşit să câştige, potrivit numărătorilor paralele, şi opt localităţi în care până acum nu aveau primari. Cea mai mare surpriză este la Buşteni, unde, conform datelor centralizate până la ora 1.00, candidatul PNL a ieşit primar, într-o localitate care era considerată fief PSD şi în care mulţi oameni se aşteptau ca influenţa senatorului Emanoil Savin să încline balanţa înspre PSD.

Pentru că vorbim tot despre surprize, rezultatele neoficiale îl anunţă câştigător la Câmpina pe candidatul independent Alin Moldoveanu, până acum primar în comuna învecinată Poiana Câmpina. Acesta a câştigat în faţa candidaţilor de la PMP şi PSD, care la un moment dat erau creditaţi cu şanse mai mari de către reprezentanţii formaţiunilor. Victoria unui independent, care încă n-a fost confirmată oficial, îi ia pe mulţi prin surprindere, dar nu neapărat şi pe apropiaţii lui Alin Moldoveanu, care spun că acesta şi-a pregătit de ani buni o candidatură aici.

O surpriză vine şi de la USR-PLUS, candidatul alianţei la Breaza reuşind să câştige funcţia de primar, conform aceloraşi numărători paralele.

Image