ALEGERI PRAHOVA | Bogdan Toader îl acuză pe contracandidatul de la PNL că fuge de dezbaterea publică

ALEGERI PRAHOVA | Bogdan Toader îl acuză pe contracandidatul de la PNL că fuge de dezbaterea publică

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine de candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Prahova și ignorată de contracandidatul său din partea PNL, Iulian Dumitrescu.

"Aroganța sau lașitatea sunt singurele două variante pe seama cărora putem pune refuzul lui Iulian Dumitrescu de a purta o discuție reală și asumată cu un contracandidat", reclamă PSD Prahova într-un comunicat de presă, în care mai reclamă că "fie liberalii știu deja că alegerile vor fi fraudate în favoarea PNL și nu se mai «deranjează» să se prezinte personal în fața alegătorilor, fie le este teamă că Iulian Dumitrescu ar putea avea o prestație jenantă în comparație cu Bogdan Toader, în probleme ce țin de județul Prahova".

"Îi reamintim domnului Iulian Dumitrescu faptul că «porcul nu se îngrașă în ajun», iar prahovenii și-au format deja părerea despre partidul care guvernează astăzi România, condus în Prahova de domnia sa. Mărturie stau cifrele celui mai recent sondaj de opinie, care îl plasează pe lulian Dumitrescu pe locul 2, cel al pierzatorului. Momentan, Iulian Dumitrescu pierde o bătălie în față lui Bogdan Toader prin neprezentare. Pe 27 septembrie, va pierde întreg războiul", mai transmit reprezentanţii PSD Prahova.

Image
Image
Image