Image

Alina Gorghiu, despre comasarea alegerilor: Nu avem un anume scenariu predeterminat

Alina Gorghiu, despre comasarea alegerilor: Nu avem un anume scenariu predeterminat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

PNL nu are un "scenariu predeterminat" în privinţa comasării alegerilor, discuţiile pe acest subiect sunt "deschise" şi nu există niciun fel de "opţiune dominantă" în acest sens, a declarat marţi preşedintele interimar al Senatului, liberala Alina Gorghiu.

"Fac precizarea, înainte de a vă da toate argumentele pe care le am avut în vedere atunci când am propus comasarea alegerilor, fac precizarea că nu avem un anume scenariu predeterminat şi că toate discuţiile sunt deschise Deci nu există niciun fel de opţiune dominantă, dacă se suprapun localele cu parlamentarele parlamentare peste prezidenţiale. Important este să avem ca punct de pornire toate argumentele favorabile ideii de comasare, ca ulterior să putem să vedem care scenariul este cel mai bun, pentru a oferi României acel an de care are nevoie, fără blocaj, fără haos, fără stagnare", a precizat Gorghiu.

Potrivit Agerpres ea a făcut această precizare în contextul unei întrebări privind modul cum comentează afirmaţia liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a precizat public că nu susţine comasarea alegerilor din 2024.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursă foto twitter.com/alinagorghiu

Image
Image