Anastase, reacţie după închiderea incineratorului Ecoburn: Ministrul Alexe a rezolvat în câteva săptămâni ce n-a reuşit Graţiela Gavrilescu în patru mandate

Anastase, reacţie după închiderea incineratorului Ecoburn: Ministrul Alexe a rezolvat în câteva săptămâni ce n-a reuşit Graţiela Gavrilescu în patru mandate
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Deputatul de Prahova Roberta Anastase a reacţionat, marţi, după decizia APM de suspendare a autorizaţiei integrate de mediu pentru incineratorul de deşeuri al Ecoburn, afirmând că e o veste extraordinară pentru aproximativ 300.000 de oameni din Ploieşti şi împrejurimi şi lăudând implicarea ministrului Mediului, Costel Alexe. Parlamentarul PNL n-a ratat ocazia pentru a o critica pe Graţiela Gavrilescu, predecesoarea lui Alexe la Ministerul Mediului.

"Catastrofa Eco Burn a fost închisă. Suntem pe drumul cel bun: ce n-a rezolvat Grațiela Gavrilescu în patru mandate, a rezolvat liberalul Alexe în câteva săptămâni. Catastrofa de mediu care este «incineratorul» Eco Burn a fost închis, în sfârșit, astăzi. Este o veste fabuloasă, în primul rând pentru sănătatea celor peste 300.000 de locuitori ai aglomerării urbane Ploiești. În același timp este un prim semnal că, pentru prima dată în ultimii opt ani, Ministerul Mediului lucrează pentru ploieșteni. Ceea ce n-a făcut în patru mandate de ministru al mediului ploieșteanca Grațiela Gavrilescu, a rezolvat în doar câteva săptămâni colegul meu, Costel Alexe. Aceasta este diferența între un guvern responsabil față de cetățeni și o guvernare făcută exclusiv în folosul clientelei politice. Am sentimentul că acesta este doar începutul în ceea ce privește combaterea reală a poluării și efectelor criminale ale ei asupra sănătății ploieștenilor și Prahovenilor. Împreună vom schimba multe", a afirmat Roberta Anastase, într-un mesaj publicat marţi pe Facebook.

Acesta vine după ce Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova a confirmat oficial că a suspendat autorizaţia integrată de mediu a Ecoburn, societatea care deţine incineratorul de deşeuri din Parcul Industrial Brazi şi care se ocupa de neutralizarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase.

Image