AUR va primi un sediu cu chirie de la Primăria Ploiești, în centru

AUR va primi un sediu cu chirie de la Primăria Ploiești, în centru
Autoritățile din Ploiești au aprobat încheierea unui contract de închiriere cu AUR pentru amenajarea unui sediu de partid pe strada General Traian Moșoiu, lângă Casa Modei și Palatul Administrativ (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Autoritățile locale au aprobat încheierea unui contract de închiriere cu AUR pentru amenajarea unui sediu de partid în centrul municipiului Ploiești, în spatele Palatului Administrativ.

Consiliul Local Ploiești a adoptat marți o hotărâre prin care i-a acordat Alianței pentru Unirea Românilor un spațiu situat în zona centrală, pentru amenajarea sediului de partid. Noul sediu al AUR se află pe strada General Traian Moșoiu, lângă Casa Modei, la etajul 1, deasupra fostului cinema Scala.

AUR va avea un sediu lângă Palatul Administrativ din Ploiești

Spațiul acordat de administrația locală are o suprafață totală de puțin peste 68 de metri pătrați, din care 52 suprafață utilă principală în folosință exclusivă.

Chiria a fost stabilită la mai puțin de 173 de lei pe lună, conform proiectului pus în dezbaterea Consiliului Local Ploiești în ședința de marți, aceasta fiind calculată în baza unei hotărâri de Guvern.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă inițială de trei ani.

Prin aceeași hotărâre, AUR renunță la un spațiu pentru sediu acordat anterior pe strada Democrației.

Image