fbpx

Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid

Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid

Image
Image

Biroul Executiv Național a decis excluderea din partid a fostului președinte al PNL, Ludovic Orban. Propunerea a fost făcută de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, după un schimb de replici între Ludovic Orban și Florin Roman. Propunerea de excludere adoptată în ședința BEX trebuie aprobată și de Consiliul Național, potrivit statutului. În ședință au fost 31 de voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și 2 voturi nule.

„Sunt victima unei găști demolatoare care a decis excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate deciziile luate de Klaus Iohannis și gașca demolatoare (...) Decizia de astăzi mă face un om liber să reprezint românii care au nevoie de oameni loiali, dedicați servirii interesului public. Sunt liber să construiesc o forță politică, alături de toți colegii liberali care au onoare, bun simț, și respect, o forță care să dea României un proiect național, liberal.”, a declarat Orban la finalul ședinței, potrivit Digi24.ro.

Ludovic Orban a declarat, vineri, după ce a fost exclus din PNL, că noua conducere a transformat partidul într-un loc de prostituție politică.

„Iohannis și cu slugile lui din PNL după ce au promis că vor scăpa România de PSD au adus PSD la guvernare. Decizia de astăzi arată că sunt un om liber să-i reprezint pe toți oamenii din țara aceasta care cred că au șansa să fie reprezentați corect politic. Sunt liber să creez o construcție sănătoasă care să dea din nou speranță României după ce, din păcate, speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia celor care mi-au fost colegi. Sunt liber să construiesc cu toți colegii mei care au caracter, onoare, bun simț față de cetățean o forță care să redea șansa României de a avea un guvern liberal bazat pe valorile creștine de dezvoltare a României. Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce am făcut în ultimii 31 de ani”, a declarat Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.

Foto: realitatea.net.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.