Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova: "Parcurgem o perioadă extrem de dură, nu e timp de orgolii şi contre politice!"

Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova: "Parcurgem o perioadă extrem de dură, nu e timp de orgolii şi contre politice!"

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Prahova, Bogdan Toader, a transmis un mesaj public în care face apel la calm şi la depăşirea orgoliilor sau contrelor politice, mai ales în privinţa unor subiecte precum sănătatea publică. Mesajul a fost concentrat pe situaţia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unitate aflată în subordinea CJ Prahova şi care a trecut zilele acestea prin momente tensionate.

"Parcurgem cu toții o perioadă extrem de dură. Nu este timp de orgolii, nu este timp de contre politice!", a transmis Bogdn Toader, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. "Având în vedere starea tensionată care a apărut în ultimele zile la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, am participat, astăzi, la o discuție de clarificare a situațiilor existente în această unitate medicală, atât cu conducerea spitalului, cât și cu reprezentanți ai corpului medical. În urma acestei ședințe, a reieșit că, din cauza unor deficiențe în comunicare s-a ajuns la unele nemulțumiri în rândul cadrelor medicale, care, astăzi, s-au soldat cu demisia directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. I-am mulțumit pentru buna colaborare avută și am semnat decizia de înlocuire din funcție a medicului Roxana Stanciu cu domnul doctor Sebastian Toma, căruia, de asemenea, îi mulțumesc pentru că a acceptat să ocupe această funcție într-o perioadă atât de grea", a completat preşedintele Consiliului Judeţean.

Bogdan Toader a detaliat situaţia stocurilor de la Spitalul Judeţean. Detalii pe larg în articolul recomandat mai jos:

"Întotdeauna am respectat munca medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și, astăzi, mai mult ca oricând, le mulțumesc pentru că își fac datoria și sunt eroii zilelor noastre! Ei sunt speranța și, împreună, vom reuși să învingem în această luptă!", a conchis Bogdan Toader.

Image
Image
Image